Облягає літнє плаття 53533

  • Виробник:ТМ Elena Pokalitsina
  • Модель:53533
    UAH
  • 751

    Роздріб: 751грн

  • Опт: 674грн Оптова ціна: при покупці 5 будь-яких товарів з сайту

Нет в наличии
Длина
Короткие
Материал
состав 95% коттон 5% эластан

Облягає літнє плаття модель 53533

Облягає літнє плаття - ефектний спосіб підкреслити свою струнку фігуру, розставити акценти на стегнах, вузької талії і пишних грудей. Замовивши дану модель від ТМ Олена Покаліцина, ви точно станете центром уваги і привернете до себе масу захоплених поглядів, адже немає нічого красивішого і жіночного, ніж струнка фігура з плавними обрисами.

Сукня пошита з тонкого трикотажного полотна. Завдяки додаванню до натурального бавовни еластану, воно відмінно тримає форму і не розтягується. Дизайн дуже лаконічний - без зайвих декоративних елементів. Однак плаття не позбавлене примітних акцентів. Лінія зрізу в області пройми, декольте, по лінії подолу не оброблена. Періодично розташовані розрізи на тканини красиво підкреслюють текстуру матеріалу, висловлюють зухвалість настрою. Модель виконана в трьох кольорах: бірюзовому, білому і ніжно рожевому.

Завдання купити облягає літнє плаття в магазині Dress Code для вас не складе труднощів завдяки зручним умовам замовлення. Також вас приємно здивує цінова політика.

Стильні сукні оптом і в роздріб від ТМ Олена Покаліцина.

Зв'язатися