Молодіжна спідниця 11185

  • Виробник:ТМ Elena Pokalitsina
  • Модель:11185
    UAH
  • 691

    Роздріб: 691грн

  • Опт: 691грн Оптова ціна: при покупці 5 будь-яких товарів з сайту

Є в наявності

Доступні варіанти

Рекомендації

Стильна жіноча футболка 616-6

Ціна 656грн Опт:462грн

Длина
Короткие
Материал
пайетки

Купити молодіжні спідниці оптом моделі 11185

Мрієте створити неймовірний образ для вечірки? Вибирайте яскраві блискучі речі, які будуть сяяти на вас, підкреслюючи святкове стан духу, готовність насолоджуватися радістю і, звичайно ж, сексуальність фігури.

Спідниця з двосторонніми паєтками від ТМ Олена Покаліцина - це яскравий акцент, який ви можете поставити, збираючись на молодіжну тусовку або в клуб. Примітно, що тканина буде весь вечір грати новими фарбами, коли ви легким рухом руки проведете по спідниці проти розташування паєток - вони придбають інший забарвлення і асиметричний візерунок.

У магазині Dress Code реалізуються молодіжні спідниці оптом від виробника. Також можна сміливо замовляти товари, що сподобалися в роздріб. Ціни в нашому магазині доступні практично кожній дівчині, що вважає за краще ультрамодний дизайн брендових речей.

Купити молодіжні спідниці оптом - значить внести в асортимент партію надзвичайно красивих виробів, які однозначно сподобаються молодим дівчатам. Безсумнівно, серед жінок також знайдеться безліч покупців, що підбирають незвичайний одяг для корпоративної вечірки.

Зв'язатися