Модне плаття з екокожі 11224

  • Виробник:ТМ Elena Pokalitsina
  • Модель:11224
    UAH
  • 385

    Роздріб: 385грн

  • Опт: 385грн Оптова ціна: при покупці 5 будь-яких товарів з сайту

Нет в наличии
Длина
Короткие
Материал
Эко-кожа
Материал
экокожа, вставка гипюр
Сезон
весна
Стиль
нарядні

Купити модні сукні оптом моделі 11224

Поєднання екокожі і гіпюру - новомодний тренд, який не тільки актуальний, але ще і неймовірно спокусливий. Мереживний витончений гіпюр акцентує увагу на ніжності і сексуальності, а екошкіра - на зухвалості, сміливості і сексуальності. Все це разом створює унікальне плаття асиметричного крою від ТМ Олена Покаліцина.

Модель представлена в трьох кольорах: хакі, чорний, теракотовий. Передня частина Подолу - спокусливе міні, задня - ексцентричне міді. Глибоке декольте дозволить надіти відверту бюстгальтер і продемонструвати красиві груди. Екокожа дуже м'яка і комфортна в носінні, досить міцна, тому шви не розходяться - цього не варто побоюватися.

У магазині Dress Code всі модні сукні оптом від виробника - це справжній виклик суспільству, дотримання на крок попереду масових трендів в моді, спосіб висловити свою справжню сутність і індивідуальність. Купити модні сукні оптом чи вроздріб - однаково вигідну пропозицію, оскільки виробник подбав про створення комфортних умов покупки, щоб вона стала не традиційним придбанням ще одного наряду, а справжнім святом душі і тіла.

Зв'язатися