Шифонове плаття лео 58014

  • Виробник:ТМ Elena Pokalitsina
  • Модель:58014
    UAH
  • 1435

    Роздріб: 1435грн

  • Опт: 1004грн Оптова ціна: при покупці 5 будь-яких товарів з сайту

Нет в наличии

Рекомендації

Сумка циліндр 6960-0

Ціна 866грн Опт:712грн

Рукав
довгий
Длина
Короткие
Материал
100% полиэстер

Купити шифонове плаття модель 58014

Як часто ви відчували необхідність прохолодними літніми вечорами надіти на зустріч легке плаття з довгими рукавами? Напевно - не раз. Воно ідеально підходить для нічного літньої прохолоди, оскільки не зігріває тіло, але відмінно захищає від вітру. Дана модель ТМ Олена Покаліцина створена спеціально для літніх побачень, зустрічей і святкових заходів.

Модель зшита з ніжного поліестеру, тому плаття дуже красиво окреслює силует, збирається в легені м'які складки на рукавах біля основи кисті і горловини. Забарвлення - кричущий принт «лео», екстравагантний і сексуальний. Виріб доповнено гіпюровим чорним мереживом по лінії подолу і тонким поясом. Щоб купити шифонове плаття в Україні, досить натиснути на відповідну кнопку і оформити замовлення.

Купити шифонові сукні оптом і в роздріб

Примітно, що в нашому магазині Dress Code ви зможете купити шифонове плаття трендового фасону за найбільш доступною вартості в рамках цін на дизайнерський одяг. Однак це не повинно вводити вас в оману - вироби ТМ Олена Покаліцина відповідають всім вимогам якості.

Стильні сукні оптом і в роздріб від ТМ Олена Покаліцина.

Зв'язатися