-0%

парку 55040

  • Виробник:ТМ Elena Pokalitsina
  • Модель:55040
    UAH
  • 7662грн
  • 7662грн

  • Опт: 7662грн Оптова ціна: при покупці 5 будь-яких товарів з сайту

Нет в наличии
Материал
мех чернобурка финская

Парку до колін жіноча

Парку до колін жіноча - зручна і тепла куртка, в якій байдуже ніякі морози і навіть ураганний вітер. Вона презентабельна, функціональна, підходить для багатьох цілей і життєвих ситуацій: щоденних поїздок в офіс або інститут, прогулянок, активного відпочинку в горах і за межами міста.

Це трохи укорочена парку жіноча, вище колін, що відкриває повну свободу руху, що особливо важливо в холодну пору року, коли довгі поли пальта постійно плутаються в ногах або збирають сніг, пил. Навпаки, в такий парку буде однозначно зручно.

Укорочена парку жіноча

ТМ Олена Покаліцина створила її з ретельно відібраних матеріалів з досконалими теплозберігаючих властивостями. Основна тканина просочена спеціальним складом, відштовхуючим вологу і перешкоджає проникненню вітрових потоків під парку. Додатково тіло від втрати тепла захищає тепла підкладка, тонка, але досить щільна.

Виріб декорований хутром фінської чорнобурки, що окреслюють передні поли вироби і капюшон. Виглядає він справді розкішно: пишний, що переливається природним лоском, багатий свого натуральної красі. Відтінок вироби - молочний шоколад, хутро досить строкатий, триколірний.

У фасон передбачені глибокі кишені, шнурок на куліске, що підкреслює лінію талії. Дизайн класичний, стильний, актуальний на багато сезони в майбутньому. Крім модного зовнішнього вигляду, вартість парок в магазині Dress Code прийнятна для багатьох жінок, що віддають перевагу брендовий одяг. Парки ТМ Олена Покаліцина коштують набагато менше, ніж аналогічна продукція провідних європейських брендів, хоча за якістю нічим їй не поступається.

Замовляйте вкорочений жіночу парку в магазині Dress Code - відчуєте свободу рухів в неймовірно теплого верхнього одягу.

Зв'язатися