-0%

парку 55074

  • Виробник:ТМ Elena Pokalitsina
  • Модель:55074
    UAH
  • 7662грн
  • 7662грн

  • Опт: 7662грн Оптова ціна: при покупці 5 будь-яких товарів з сайту

Нет в наличии
Материал
натуральных мех gold fox

Парку жіноча болотного кольору

Образ сміливою і активної дівчини у вас вийде створити з цієї неймовірно стильною паркою, що нагадує надзвичайно стильне вбрання льотчиків минулих років. Ця парку ідеально підходить дівчатам і жінкам будь-якого віку, які люблять свободу рухів, ведуть активний спосіб життя і обожнюють драйв.

Ця парку від ТМ Олена Покаліцина виглядає стильно завдяки своєму кольору, розкішно поєднується з натуральним хутром золотий лисиці, який багато обрамляє капюшон і передні бортики вироби. Насичений болотний колір основної тканини буде до лиця багатьом жінкам.

Парку жіноча болотного кольору зшита з ретельно відібраних матеріалів, тому ви зможете носити її кілька сезонів, гріючись від морозу і вітру. Модель має кілька зручних кишень, низ вироби - на гумці, оберігає спину від продування вітром.

У магазині Dress Code прийнятні для кожного ціни, які допоможуть зробити вигідну покупку модного дизайнерського парки. Вона чудово поєднується з різною взуттям та штанів, завдяки чому ви будете кожен раз виглядати по-новому.

Замовляйте парку жіночу болотного кольору в магазині Dress Code - створюйте унікальні образи на заздрість всім оточуючим.

Зв'язатися